Consiliere și orientare

Utilizați:

  • 1 capsula pe zi inainte sau dupa micul dejun. Nu luați mai mult de o zi.
  • Bea mai multa apa si mananca mai multe fructe. Prea puțină apă în corpul dumneavoastră reduce nivelul de glucoză din corpul dumneavoastră și acest lucru duce la slăbiciune și amețeală
  • Nu sari peste mese! Mai ales micul dejun sau masa de prânz. Acest lucru este important în timp ce luați capsulele pentru a menține dieta regulat, inclusiv apa pura si sucuri
  • Nu consumați băuturi alcoolice în timpul tratamentului cu Lida. Aceasta va neutraliza efectul.

Direcții:

  • Lida Slimming Capsule nu sunt potrivite pentru persoanele cu vârsta sub 16 ani sau adulți cu vârsta peste 65 de ani.
  • Capsulele sunt improprii în timpul sarcinii și alăptării
  • Nu luați capsulele dacă aveți tensiune arterială mare, probleme cardiace, probleme cardiovasculare sau hepatice
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată! Produsul nu poate înlocui un regim alimentar variat
  • Nu utilizați acest produs dacă luați medicație
  • Lida nu este medicament

Dieta recomandată în timpul tratamentului cu Lida Daidaihua

Bea mai multe litri de apă pe zi. Acest lucru este foarte important pentru corpul tau, deoarece apa purifică ajută la eliminarea toxinelor și a menține stomacul plin, care, la rândul său, suprima pofta de mancare permanenta. Mânca alimente ușoare, mai multe fructe și legume și sucuri de băutură.

În cazul în care nu bei suficienta apa, s-ar putea obține o durere de cap și disconfort, de aceea este foarte important.

Dacă aveți probleme cu somnul se străduiesc să bea pastile de dieta Lida ca dimineața devreme și pentru a evita utilizarea multor bauturi care contin cofeina. Lida în sine are un efect revigorant și băuturi suplimentare cu privire la varietatea de cafea și cola nu sunt recomandate și poate duce la palpitații cardiace și creșterea ușoară în sânge. O dimineață de cafea este de ajuns.

După câteva zile de utilizare a Lida și a lua mai multa apa corpul tau se obisnuieste cu indispozitiile.

A se evita orice preț orice grăsime – opriți imediat cu maioneza, dulce, carnea grasă și așa mai departe. Într-adevăr nerealist să cred că vă puteți opri complet aportul de grăsimi. Dar, fiecare corp are nevoie de o anumită cantitate de grăsime care nu-i rău. Doar asigurați-vă că suma este minimă. Lida reduce pofta de mancare si sa pastreze plin, dar nu poate înlocui nutriție, astfel încât să mănânce și să mănânce ceva în dimineața, după-amiaza și seara.

Se cântărește într-o dată pe săptămână pentru a te face conștient de cazul în care greutatea ta merge. Mai frecvent de cântărire este inutilă și poate distruge numai motivația ta.

Greutatea reală se modifică va exista un interval de o săptămână. Rata normală de pierdere în greutate este de aproximativ kg și două kg pe săptămână. Mai mult de acest lucru este deosebit de dorit, deoarece ar putea fi prea drastică pentru ogranizam și el nu putea să-l ia bine. Vor exista săptămâni în cazul în care greutatea dumneavoastră vor rămâne neschimbate în comparație cu măsurătorile anterioare – nu vă faceți griji acest lucru este complet normal.

Nu în ultimul rând se bucură în succesele pe care le-am obținut și grija pentru sine dumneavoastră bun și zâmbet, uita-te bine în propriii lor ochi și acest lucru va afecta pe ceilalți.

La începutul capsule de slabit Lida poate fi dificil să vă amintiți pentru nevoile nutriționale ale corpului. Lida daidaihua suprima pofta de mancare atat de bine incat ai crede – „Eu nu mănânc, prin urmare, nu este necesar.” Acest lucru nu este adevărat. Trebuie să mănânci mai mult în timp ce luați Lida Capsule de slăbire. Cel mai important, trebuie să aibă un mic dejun sănătos și să mănânce de patru – cinci ori pe zi. portii mici, alimente sănătoase, legume – a face alegerea dvs. în funcție de preferințe. S-ar putea spune: „Perfect – nu se alimentează înseamnă pierderea în greutate.” Și dacă e așa?

Trebuie sa mananci pentru a arde grasimi. Este un fapt: Prima cerință nutrițională a corpului de energie. Fara suficienta energie, corpul tau converteste proteine musculare in energie pentru a alimenta creier, sistemul nervos și a celulelor roșii din sânge.

Aceste țesături speciale nu au mecanisme metabolice pentru a arde de grăsime. Ei se ard doar carbohidrați. Atunci când consumul de carbohidrați scade sub necesar, organismul începe să se transforme proteine in glucide pentru a satisface nevoile lor. Rezultatul final este pierderea tesutului muscular.

Da, scalele poate indica faptul că ați pierdut „greutate”, dar ai pierdut o multime de tesut care arde grasimile. țesutul muscular arde 70% din grăsime în corpul dumneavoastră, astfel încât pierderea musculare capacitatea de a arde de grăsime scade.

De fapt, pierderea de „greutate” in dieta poate contribui cu până la 10-20% din această pierdere în greutate a masei musculare. Așa că, în consecință, nu se va recâștiga numai că în greutate, dar mai puțin deasupra capului. Toate acestea pentru că ați afectat capacitatea de a arde grasimi.

Dacă urmați aceste recomandări, veți pierde în greutate rapid și ușor cu Lida daidaihua. Eliminarea amidonului si dulciuri este o mare idee până când pierde în greutate, dar suplimentele de sănătate sunt necesare pentru eficacitatea procesului de pierdere în greutate.