Transport gratuit!

Livrare gratuită atunci când comanda orice produse Lida vechi cu formula Lida noua formula, Lida Slim, Meizitang, Meizitang A1, Meizitang MSV, Lipovon, Super-Slim, Ultra-Slim, Ultra Efect, Slimix, cafea verde, ardei iute, ABC acai Berry și T3 liothyronine

Livrarile tuturor produselor de slabit se fac in termen de 3-9 zile lucratoare de la confirmarea comenzii prin Cargus/Fan Courier/DPD  curier in deplina intimitate! Toate produsele sunt ambalate în ambalaje opace, iar conținutul nu este menționat.

Cu noi de aprovizionare fiabile și sigure! Curier vă permite să deschideți un transport gratuit. Veți plăti numai după ce se asigură că ați obținut produsul dorit.

Am expediat oriunde în România. Livrare în România este complet gratuit. Pentru „Preview pentru a plăti” – gratuit. La livrare la adresa, vă rugăm să verificați conținutul integrității transferului și produsului, în prezența curierului.

Vă rugăm să aplicați atunci când înregistrarea adresei și numărul de telefon exactă. (Necesar prin curier pentru a livra expedierea)