Termenii serviciului.

Drepturile și obligațiile clientului în conformitate cu Legea privind comerțul electronic:

Pentru client este orice persoană care utilizează site-ul și care a făcut o comandă care este de acord cu aceste condiții.

Clientul nu se angajează să furnizeze informații false despre dvs. și completați corect câmpurile din formularul de comandă.

În caz de defect de fabricație sau de nemulțumire cu produsul, clientul are dreptul de a se retrage din contract în termen de 7 zile de la primirea mărfurilor. În acest caz, banii vor fi returnate clientului odată ce bunurile sunt primite înapoi. Clientul se obligă să returneze produsul în ambalajul și arată bine sale originale, în caz de eșec.

Drepturile și obligațiile site-ul web:

Site-ul este obligat să afișeze prețurile în conformitate cu Legea privind comerțul electronic, și anume Toate preturile sunt in leva bulgara, TVA inclus și fără preț de transport maritim. Pentru toate comenzile, costurile de transport se face referire în forma de livrare. Fiecare plata se face cu numerar.

Site-ul se angajează să nu furnizeze informațiile dvs. către terțe părți și să nu-l folosească în alt scop decât să-și îndeplinească ordinul.

Site-ul își rezervă dreptul de a modifica prețurile afișate fără avertisment în orice moment, prețurile plătite de clienții sunt prețurile care erau în vigoare la momentul comenzii.

Site-ul nu este responsabil pentru daunele cauzate de tine utilizarea produselor noastre. Site-ul nu este responsabil pentru informații inexacte publicate, deoarece majoritatea datelor sunt preluate de pe site-urile web ale producătorilor sau distribuitorilor.

Site-ul își rezervă dreptul de a nu onora comenzile în condiții nepotrivite.

Site-ul își rezervă dreptul de a vă trimite nesolicitate comunicații comerciale (anunțuri și informații despre promoții) și stoca cookie-uri (cookies) pe computer.

Comanda:

Fiecare efectuat pe contract site-ul este în temeiul unui contract între client și site-ul web. În conformitate cu Legea privind comerțul electronic – ambele părți primesc o copie / confirmare prin e-mail.

Livrare:

Livrarea este complet gratuit și include livrarea la domiciliu (adresa exactă) indiferent de locație. La livrare la adresa, vă rugăm să verificați conținutul integrității transferului și produsului, în prezența curierului.